Video
Linkovi
Forum
Koncerti
Newsletter
  1.  
     

Info

EDO MAAJKA SNIMA SPOT ZA „GANSE“

14.04.2008
Pozivamo sve zainteresirane novinare da danas, 14.4.08. dođu u GSK „Jabuka“ kako bi popratili snimanje spota za Edin aktualni singl „GANSI“. Molimo vas da dođete u 20:00 sati i potvrdite svoj dolazak. Ekipa sa seta bit će vam na raspolaganju do 20:30 sati.

„Spot "Gansi" na pomalo ironičan način oživjet će sjećanje na rane devedesete u Zagrebu i scenu koja je u to vrijeme gravitirala oko (o)kultne "Jabuke". Vrijeme "prije bljeskova i oluja" mračan je period naše povijesti i svi ga se sjećamo manje ili više iskrivljenog kroz prizmu "izvanrednog stanja" koje je tih godina vladalo, pa će tako i ovaj spot reanimirati to vrijeme u prostoru "Jabuke" stvarajući ugođaj bizarnog sna kroz koji prolaze slike i lica minulog vremena mješajući se sa sadašnjošću koja odzvanja poput jeke. U spotu će se u cameo ulogama pojaviti i neki od legendarnih aktera "noćne scene" iz vremena koje se u pjesmi spominju.


Osim Ede, u gotovo svakom kadru spota gledat ćemo i članice plesne grupe Flygirlz te dvije šampionke hrvatskog body buildinga Miljanu Pavković (višestruka državna prvakinja i viceprvakinja mediterana) i Andreu Podnar (viceprvakinja Hrvatske)“, izjavio je redatelj spota Jakša Borić.
Direktor fotografije je Davor Petričić, a spot nastaje u produkciji KONTRAFILM d.o.o. iz Zagreba.
Edin album „Balkansko a naše“ koji je izašao 25.3.2008. već je dva tjedna na prvom mjestu prodaje top liste HDU-a.


Natrag »
Pionir