Video
Linkovi
Forum
Koncerti
Newsletter
  1.  
     

Info

EDO se nece emitirati na HTV-u i NOVOJ TV

21.11.2005
HTV i Nova TV radi eksplicitnih rijeci u spotu \'Mater vam jebem\' Ede Maajke, isti ne zeli i nece emitirati u sklopu svojih programa. Iako se u nekim hrvatskim sit-comima koristi daleko vise psovki, doticne se bez problema i upitnika o njihovom djelovanju na nasu omladinu prikazuju. Je li rijec o dvolicnosti medija ili pak o programskoj politici, nije upitno preispitivati.

Spot Ede Maajke \'Mater vam jebem\' posljednjeg sluzbenog singla s albuma \'No sikiriki\' obradjuje jos uvijek osjetne posljedice ratnih dogadjanja na teritoriju BiH.

Premijeru spota i njegovo pojacano emitiranje gledali ste na MTV Adrija, a osim toga moci cete ga gledati na hrvatskim lokalnim televizijama, te \'downloadirati\' na najposjecenijim \'sajtovima\' (vip music, T-com, Iskon, etc.).

Redatelj spota je Jan Cvitkovic, koji je za svoj prvi cjelovecernji film \'Kruh i mlijeko\' (2000) na festivalu u Veneciji dobio Lava, a za drugi \'Odgrobadogroba\' (sve se pise zajedno), u San Sebastianu ove godine ponovo glavnu nagradu. Spot je radjen na filmskoj super 16-ici, direktor fotografije je Janov filmski snimatelj Simon Tansek, a spot je sniman u Tuzli, dva dana eksterijera, i jedan dan u studiju Arkadena u Ljubljani.
Natrag »
Pionir