Video
Linkovi
Forum
Koncerti
Newsletter
  1.  
     

Info

Edo prvi u "Hitmetru"!

11.01.2007
Edo prvi u "Hitmetru"!

Singl "Bomba" Ede Maajke, proglašena je glasovima publike  pobjednikom prvog "Hitmetra" i time postala hitom godine glazbene televizije Balkanmedija.

Na proglašenju koje je održano u beogradskom klubu "Apartman", Edi je od strane voditelja emisije Zmo i Nensi dodijeljena i novčana nagrada.

"Hitmetar" je emisija sa ciljem da vrati izgubljeni sjaj u live svirke i dodatno popularizira koncertne nastupe.


Pored nagrađenog Edo Maajke, nagradu za "Hitmetar B strana", dobio je bend Neverne bebe za pjesmu "Oktobarfest", dok je nagrada za najbolji scenski nastup, koja se dodeljuje po izboru redakcije, pripala Marchellu i Wikluh Sky-u za singl "Otkucaji".

Sa sada već zvaničnim hitom koji je i obilježio proteklu godinu stvorivši “exploziju” na svim muzičkim televizijama i radio stanicama, Edo Maajka će ponovo nastupiti u siječanjskom "Hitmetru" kao počasni gost, ali ovoga puta s pratećim bendom Leksaurini.

Zajedno sa Edom, u "Hitmetru", koji će se od ove godine emitirati svakog mjeseca, nastupit će i grupe Connect, Elemental, MVP (zajedno sa Strukom i Ludim), Skroz i Erogene zone, ali ovoga puta u konkurenciji za hit meseca.

"Hitmetar" prvog mjeseca o.g. emitirat će se 28.01. u 21h na TV Balkanmedia.

Natrag »
Pionir